kinderfeestje naar wens

Wie zijn wij?

Fabiënne - Eigenaresse

Mijn naam is Fabiënne, ik ben 27 jaar en woon in Nijmegen. 

In 2015 heb ik mijn diploma behaald op het CIOS als manager sportieve recreatie en toerisme. Vanuit daar werd één ding mij al snel duidelijk: het werken met kinderen is wat ik het liefste doe! Kinderen iets mee kunnen geven waardoor zij met een goed gevoel en een glimlach naar huis gaan, daar word ik blij van.

Naast mijn eigen bedrijf in sportieve kinderfeestjes, ben ik manager van drie SportBSO's, dit doe ik met onwijs veel liefde en plezier.

Ik haal graag het onderste uit de kan om kinderen wat unieks mee te geven, maar ook mijn ervaring in de sport wil ik dolgraag met hen delen. Wanneer de kinderen met een grote glimlach naar huis gaan, ben ik pas tevreden en ga ik ook met een goed gevoel naar huis.

Ik heb er altijd onwijs veel zin in om lekker actief met de kids aan de slag te gaan en bij ieder kind weer een smile op hun gezicht te zien! Tot snel!

Nadine - Leidinggevende en uitvoerend begeleidster kinderfeestjes

Nadine

Mijn naam is Nadine, 24 jaar oud en woonachtig in Valkenburg.

Ik ben opgegroeid in Honselersdijk en heb daar altijd met heel veel plezier gewoond. Inmiddels ben ik 5 jaar geleden afgestuurd als Lifestyle-coach met specialisatie in bewegingsagogie. In deze jaren heb ik ook veel met kinderen op het voetbalveld gestaan als trainer coach.

Na het afstuderen heb ik 3 jaar gewerkt als bewegingsgoog in een verpleeghuis met de doelgroep (NAH), maar in de zomer ben ik een andere richting opgegaan op zowel werk als sportgebied. Op werkgebied is dit het werken met kinderen, iets wat mij vanaf het begin al heel erg aantrok. Het geven van de feestjes geeft mij een heel goed gevoel.

Het enthousiasme van de kinderen spat er vanaf en dit geeft mij enorm veel energie. Tijdens het geven van de feestjes hou ik van de uitdaging om de kinderen in korte tijd iets bij te brengen.

Daarnaast is mijn passie sport, met name voetbal, momenteel voetbal ik namelijk bij de AJAX vrouwen. Afgelopen zomer heb ik de overstap gemaakt richting Amsterdam, hiervoor heb ik 7 seizoenen voor ADO Den Haag gespeeld.

Het bevalt me goed om mijn voetbal te combineren met de werkzaamheden bij Next Generation Sports. Ik kijk ernaar uit om de komende tijd veel vrolijke, enthousiaste en leergierige kinderen te zien! Tot snel!

Maud - Locatie verantwoordelijke en uitvoerend begeleidster kinderfeestjes

Ik ben Maud, 21 jaar oud, geboren in Dordrecht en nu alweer 4 jaar woonachtig in Arnhem. 

Inmiddels ben ik 4e-jaars Sportkunde-student en 2e-jaars student Pedagogische Wetenschappen. Tijdens de studie Sportkunde ben ik erachter gekomen dat ik het fantastisch vind om met kinderen te werken! De eerlijkheid van de kinderen vindt  ik een van de mooiste dingen. Maar daarnaast vind ik het enorm leuk om mijn passie voor de sport over te brengen op de kinderen.

Wanneer de kids het feestje eindigen met een grote glimlach is het feestje voor mij geslaagd. Al vind ik het ook fantastisch om die bezwete koppies te zien!

Ik kijk er naar uit om de feestjes van de kids te begeleiden om hun zo (hopelijk) een onvergetelijk verjaardagsfeest te geven. 

Tot snel! 

Waar staat het bedrijf voor?

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes zijn voor ouders vaak een grote uitdaging. Next Generation Sports heeft daarom gediplomeerde en sportieve pedagogisch medewerkers om in te zetten bij sportieve activiteiten en activiteiten te bedenken en ontwerpen.

Dit zijn uitdagende, sportieve kinderfeestjes waarbij er niet alleen aan motorische vaardigheden, maar ook aan cognitieve en sociaal-affectieve vaardigheden aandacht besteed wordt.

Zo hebben wij geheel nieuwe concepten bedacht waarbij al deze vaardigheden terugkomen, namelijk:

- Escape Lasergame Jachtseizoen

- Expeditie Robinson Escape

- Escape Bootcamp

- Escape Voetbal

- Lasergame Verhuur

Een eigen idee over een sportief kinderfeestje, maar geen idee hoe te organiseren? Twijfel niet en schakel ons gerust in!

Een kinderfeestje waarbij de ouders zich dus geen zorgen hoeven te maken, wij staan voor jullie klaar.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password