Sinds augustus 2021 heeft Next Generation Sports een trotse franchisenemer in Alkmaar, Dena Vossenaar.

Sinds augustus 2021 heeft Next Generation Sports een trotse franchisenemer in Alkmaar, Dena Vossenaar.

Dena geeft in Alkmaar en omgeving vol enthousiasme de Escape Lasergame Jachtseizoen. 

Hierbij kunnen de kids al hun energie kwijt in vele verschillende sportieve en cognitieve spellen door de strijd aan te gaan met het andere team, maar zullen daarbij ook moeten samenwerken met het andere team om te kunnen ontsnappen en de grote prijs te onthullen.

Twee teams gaan de strijd aan om als winnaar de grote schatkist te mogen  openen en    het verliezende team te bevrijden. Er is dus strijd, maar er moet uiteindelijk ook samenwerking zijn!

Er worden twee teams gemaakt welke gaan strijden tegen elkaar opzoek naar  de vier vlaggen die bij hun kleur horen. Dit wordt gedaan in het bos of in een rustige woonwijk.

Beide teams verstoppen aan het begin van het feestje hun eigen vlaggen voor de tegenstander. Wanneer zij klaar zijn, communiceren zij dit via WhatsApp op  een telefoon die zij mee krijgen naar de tegenpartij zodat ook de tegenpartij terug kan naar de start.

Hierna kan de strijd beginnen! Ieder team heeft een telefoon met WhatsApp, via deze telefoon kunnen ze communiceren naar de tegenstander; waar zijn ze? Of waar zijn ze juist niet? Welke tactiek neemt een team aan en welke tactiek heeft het andere team?

Beide partijen moeten ervoor zorgen dat ze niet gevonden worden door het andere team want worden hun levens afgenomen, dan heeft dat gevolgen voor het hele team.

Vinden jullie een vlag? Dan moet die zo snel mogelijk naar de start gebracht worden. Wordt er iemand geraakt wanneer jullie een vlag naar de start gaan brengen en heeft hij/zij dan geen levens meer? Dan moet de vlag ingeleverd worden en mag de tegenpartij deze opnieuw verstoppen.

Zijn alle vlaggen gevonden? Dan moet het team zo snel mogelijk terug naar de start en wordt er een appje gestuurd naar het andere team zodat ook zij terug komen naar de start.

Daar staan twee schatkisten te wachten, de kleine schatkist moet geopend worden door het winnende team want daarmee moet het verliezende team bevrijdt worden.

Ook voor het verliezende team staat er een toffe uitdaging te wachten, maar uiteindelijk hebben beide teams elkaar nodig om te ontsnappen!

Tussendoor krijgen de kids uiteraard drinken en wat te snacken van ons wanneer gewenst!

Wat bieden we precies?

Wie?

Kinderen van 7 t/m 12 jaar

Wat?

Escape Lasergame Jachtseizoen. Deze zal 1,5 tot 2 uur duren.

Waar?

Deze feestjes worden buiten georganiseerd, dit kan bijvoorbeeld in het bos zijn, maar het is ook onwijs leuk om dit feestje te doen in een toffe en rustige woonwijk!

Wat moet u zelf nog doen?

Laat weten voor welk pakket jullie willen gaan, met hoeveel kinderen jullie het willen vieren en op welke datum jullie zouden willen boeken. Zorg ervoor dat de kids in lekker sportieve kleding komen en wij regelen de rest!

Meer informatie?

- Mail naar alkmaar@nextgenerationsports.nl

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password